Our Cats

Op deze pagina presenteren we graag onze katten met leuke foto’s. Neem dus zeker een kijkje! 

Liu Jo Lalli Doll Pl*

Deze prachtige seal mitted poes is een lieve speelvogel in huis. We kijken nu al uit naar haar prachtige toekomstige nestje. Ze is ontzettend lief, fluffy en komt graag bij ons liggen om heerlijk te spinnen. 

LUSODOLLS ANASTACIA

Deze lieve seal bicolour poes is heel lief en ontzettend zachtaardig. Ze houdt van spelen met de hengels en komt vaak heerlijk bij ons liggen om te kroelen. Ze heeft echt een prachtige vacht met een dikke fluffy staart. 

IT*CHOOSE HAPPINES lOLITA

Deze elegante en lieve dame is een super speelse poes. Ze komt graag bij onze voeten liggen na het spelen en is ook heel lief voor de andere katten in huis.  Ze gaat eerst nog even groeien, maar we verwachten hele mooie kittens van haar in de toekomst.

NW'23 IC SI*Dare to dream erebus

Onze International Kampioen! Hij is zo ontzettend lief, knuffelig, fluffy en knap. Hij blijft onder alle omstandigheden heel rustig en sociaal. Hij geeft zijn geweldige karakter en looks ook echt door aan zijn nakomelingen. 

IT*CHOOSE HAPPINESS liam Leon

Onze eerste Tabby in de cattery! We verwachten hele gave kittens van hem. Eerst mag hij nog wat groeien en genieten. HIj is ontzettend lief en knuffelig.

Bocelli of Pawsinstyle

We verwachten hele gave kittens van hem. Eerst mag hij nog wat groeien en genieten. HIj is ontzettend lief en knuffelig.

Er komen meer kanjers

Wij selecteren en importeren de beste lijnen om zo goed mogelijk de meest gezonde, liefste en mooiste ragdolls te fokken. Het is een reis die zorgvuldig wordt uitgekozen en ons al naar veel internationale bestemmingen heeft geleid. Wij kiezen heel bewust voor het exclusieve pad. Dat is een duur, tijdrovend, maar mooi en heel dankbaar proces. Onze katten komen altijd op de eerste plaats en geven veel oneindig veel plezier en liefde. We gunnen anderen ook zo’n prachtig fluffy maatje in huis.