Our Story

Wij zijn gestart met onze cattery vanwege onze bewondering voor Ragdolls, prachtige en lieve dieren die we echt fantastisch vinden. Het is voor ons, naast ons gezinsleven en werk, een bijzonder plezierige activiteit. We streven ernaar niet zomaar een cattery te zijn, maar leggen de lat zeer hoog voor onszelf.

Naast onze betrokkenheid bij gezin, werk en sport bieden onze Ragdolls ontspanning, onuitputtelijk plezier en overvloedige liefde. Ze vormen werkelijk een heerlijke aanvulling op ons leven.

De kittens groeien op in onze woonkamer, wat ervoor zorgt dat ze optimaal gesocialiseerd zijn wanneer ze ons verlaten.

Onze leergierigheid kent geen grenzen; we blijven onszelf bijscholen en verdiepen in het ras en het verantwoord fokken op hoog niveau.

Iedereen is van harte welkom met vragen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Mission Statement

Ons doel is helder: de gezondheid en het welzijn van onze dieren staan altijd voorop. Daarom ondergaan al onze ouderdieren uitgebreide screenings op verschillende genetische aandoeningen, zoals HCM/PDK/PRA en Fiv/Felv, via bloedtesten en echografie.

Naast het streven naar gezondheid en een buitengewoon lief karakter, hechten we grote waarde aan het esthetisch aantrekkelijke en elegante uiterlijk van onze katten. Daarom fokken we uitsluitend met vriendelijke katten die beoordeeld zijn als ”excellent” tijdens keuringen en shows.

Ons streven is een positieve bijdrage te leveren aan het ras, en we zijn daar actief bij betrokken. We hebben exclusieve lijnen uit het buitenland geïmporteerd, waaruit de allermooiste combinaties voortkomen. Persoonlijk koesteren we een diepe liefde voor katten met een pluizig en vriendelijk uiterlijk.